faraone

Italy
I.M.A. Faraone
Zona Industriale Salino
64018 Tortoreto TERAMO - ITALY

Info
Phone +39 0861 77221
Fax +39 0861 772222
E-Mail info@faraone.com
View the map...
I.M.A. Faraone, ITALY
Poland
AKALA Faraone Sp.Zo.O.
Ul. Prosta, 32 Lozienica
72100 Goleniow - POLAND

Info
Phone +48 91 579 03 90
Fax +48 91 579 03 94
E-Mail info@faraone.pl
Web www.faraone.pl
View the map...
AKALA Faraone Sp.Zo.O., Poland
Spanish
Escaleras Escalibur, S.L.
Poligono Industrial Hda. Dolores, Calles 4 y 5.
Ctra. Sevilla-Malaga, Km.6.
41500 - ALCALA DE GUADAIRA (Sevilla) - Espana

Info
Phone +34 95 563 16 18
Fax +34 95 563 16 20
E-Mail escalibur@escalerasescalibur.com
Web www.escalerasescalibur.com
View the map...
AKALA Faraone Sp.Zo.O., Poland

Foto Da gruppen blev etableret i 1969 af Sabatino Faraone bestod den første virksomhed, firmaet drev, i fremstilling af vinduesrammer i aluminium. Selskabets evne til at levere totalløsninger for teknologisk avancerede opgaver muliggjorde dets hurtige udvikling. På blot 5 år blev Faraone omdannet fra et håndværksfirma til et firma, der tog sig af industriproduktion af vinduesrammer, med en ny fabrik i den industrielle region, Tortoreto.

I 1979 gik firmaet i gang med at producere aluminiumsstiger, udviklet af Piero Faraone. I begyndelsen var det kun en afdeling i firmaet, som producerede vinduesrammer. Et par år senere blev den uafhængigt og blev til det, IMA SPA er i dag.

Foto Snart derefter har Faraones varemærke fodfæstet sin position, både på det nationale og internationale plan, takket være høj kvalitet af aluminiumsstiger, der - som et yderst innovativt produkt - hurtigt erstattede de dengang almindeligt anvendte træstiger.

Efter 10 år blev Faraone til absolut førende virksomhed, med betydelig andel i arbejdsstigesektoren, både på det italienske og det internationale marked. Vi skiller os ud takket være den brede vifte af produkter, som vi byder på og, først og fremmest takket være det største mulige sikkerhedsniveau, som slutbrugeren tilbydes.

Foto Faraone er medlem af Europakommissionen, som har offentliggjort standarder vedr. opbygning af stiger.

I 1989 gik firmaet i gang med at udføre en opgave, der gik ud på etablering af to nye produktionslinjer f. aluminiumsstiger og mobile stilladser, som skulle fremstilles i overensstemmelse med DIN standarder og De Europæiske standarder. Dengang, da standarder som 626 el. DL81 ikke engang eksisterede producerede Faraone allerede så sikkerhedsforsvarligt udstyr, som det overhovedet var muligt.

FARAONE GRUPPEN I DAG
I dag råder IMA SpA over de mest moderne teknologier i sektoren og den ejer fire produktionsvirksomheder med samlet areal på 60.000 kvadratmeter, hvor der produceres specielle aluminiumsstiger, mobile stilladser, lifte m. kurv og vinduesrammer. Hovedkontoret ligger i Tortoreto (Te), men produktionsenheder findes også i Polen, Danmark og i Spanien.

MISSION
Foto OPBYGNING AF UDSTYR TIL ARBEJDE I STORE HøJDER, SAMTIDIGT MED AT GARANTERE STøRST MULIG KOMFORT OG SIKKERHED, AT GIVE KUNDERNE EN REEL CHANCE FOR TIDS-, INDSATS- OG PENGEBESPARELSE.

Fremstilling af stiger omfatter enormt sortiment af udstyr til arbejde i højde. Vi tilbyder både standard- og specialstiger i flere end 200 forskellige udgaver, fordi på hver arbejdsplads er der brug for en særlig type sikker og bekvem stige.

Faraones mobile aluminiumsstilladser opfylder de strengeste eksisterende sikkerhedsstandarder. De opfylder alle krav iht. EN1004, de er komfortable, sikre og fleksible, de lader sig nemt tilpasse efter brugerens krav og de rummer et utal konfigureringsmuligheder ved montering.

Faraones lifte med kurv opfylder selskabets mission indenfor opbygning af maksimalt sikkert og komfortabelt udstyr til arbejde i store højder. Derfor er de yderst kompakte og lette, takket være det, at de er udført i aluminium. De er sikre, fordi alle mulige sikkerhedsanordninger såsom niveausensorer, elementer til kædekontrol og andet udstyr, der medfører, at Faraones platforme er en bestseller indenfor sikkerhed, medfølger m. leverancer. Foto

Afdelingen for vinduesrammer, hvis produktion var Gruppens oprindelige formål, er højt specialiseret og der udføres opgaver omfattende avancerede tekniske og arkitektoniske bygninger. Derfor er udførelsesprocessen ekstremt kompleks og tilpasset efter kundens behov, for at imødekomme krav af alle, der gerne vil opføre en yderst prestigefuld bygning.
Grafen viser stigningen i koncernens omsætning Faraone